
Julias nutellapizza
En pizza i kärlekens tecken. Vad är godare och finare än det?! Julia tipsar om att det finns en mängd olika efterrätter man kan göra

En pizza i kärlekens tecken. Vad är godare och finare än det?! Julia tipsar om att det finns en mängd olika efterrätter man kan göra

Varför göra en när man kan göra två? En nutella calzone + en marrängtårta av nutella och jordgubbar. Magiskt resultat! Ingredienser: Pizzadel Jordubbar Blåbär Nutella

Emelie valde att “go big or go home”- så att det blev varmrökt lax med hasselbackspotatis, kycklingbacon örtsmör och sparris. Hon dessutom gjorde sitt eget

Vitlök, vitlök, vitlök .. mums! Karoline menar att en god pasta med massor av vitlök är ett vinnande koncept i alla lägen. Den här pastan

Halloumipasta med pesto och parmesan “Jättegott och superenkelt” Ingredienser: (ungefär 2 portioner – lite mer) Pasta (spagetti) Halloumi Olivolja Pesto (Pesto burk) Basilika Salt och

Karoline kallar det saganaki på fetaost – vi kallar det en variant av en bruschetta. Hon håller inte inne på vitlökssmaken på dessa godingar. Halvera

Julia älskar mackor och vad bättre än en club sandwich. Filip Poon gav Julia tipset om att tillägga syra. Dvs lite citronsyra eller något syrligt

“En god toast skagen är en början på något riktigt bra” Toast skagen á la Erica på grillat bröd med avokado som en liten extra

Emelies förrätt; råraka med västerbottenost, löjrom, dill, citron och smetana. Nybörjar eller ej, inget stoppar Emelie från att leverera en snyggt presenterad råraka. Hon ger